RETAILDAGEN 2018

AFHOLDES DEN: 13/06-2018 - Severin Kursuscenter
KUN FOR MEDLEMMER

Detailbranchen gennemgår store forandringer som aldrig før. Nogle kommer og går - mens andre vil skabe revolution i branchen og ændre den for altid. Derfor sætter vi denne dag fokus på fremtidens detailhandel.

Hvem er fremtidens forbruger?
Sammen med Orkla Foods har AIM Create afdækket fremtidens forbrugere. Flexitar-markedet vokser, men hvor stort kan det blive? Er de nye "science-based" fødevare, som eksempelvis plantefars, morgendagens vindere? Bliv klogere på dét og meget mere, når vi ser nærmere på fremtiden forbruger.

v/ Kristian Nørgaard Jensen, Managing Partner, AIM Create og Trine Søndergaard, Strategy Marketing Manager, Orkla Foods Damark A/S.

Fremtidens detailbranche
Detailbranchen gennemgår store forandringer, og fremtiden vil blot byde på flere. Er købet kørt for de store varehuse nu, hvor de online butikker har vundet indpas? Derudover oplever kunderne stigende velstand, og selvom kvalitet og værdi for pengene stadig er vigtigt, så vil detailhandlere, der sælger ægte, ærlige og ansvarlige brands være vindere. Så har du det rigtige brand til at undersøtte kundernes forventninger?

v/Villy Gravenaard, Vice President, Digital Solutions Scandinavia, EG A/S

'Det er helt Normalt!'
Normal-kæden har på rekordtid rystet op i branchen, men har samtidig skbat respekt for deres enkle, men stærke koncept. Nu har Norge og Sverige også stiftet bekendtsskab med Normal, og her er der ingen papkasser eller displays, men derimod mærkevarer i skæve størrelse og anderledes dufte.

v/Susanne Hounsgaard, Indkøbsdirektør, Normal A/S

Yderligere indlægsholdere på dagen  (opdateres løbende)

Finn Tang, Adm. direktør i ALDI

Henrik Clausen, Adm. dirketør i DAVIDSEN Byggemarked

Simon Møller Olsen, Sales Director, NIELSEN

Lars Duelund Sørensen, CMO, The Winefamily

ØVRIGE ARRANGEMENTER