MLDK's Digitale uddannelse

AFHOLDES DEN: 20/06-2018 - Flintholm Company House
KUN FOR MEDLEMMER!


Stadig flere e-handelsplatforme vinder frem i dagligvarebranchen, og kunderne forventer i stigende grad at kunne bruge de digitale muligheder i jeres samarbejder. Målet med uddannelsen er derfor, at få dig til at tænke digitalt i forhold til at udnytte de digitale muligheder i dit samarbejde med dine kunder. Dagen vil byde på indlæg fra forskellige kunder, der alle vil bidrage med perspektiver på, hvordan samarbejdet kan styrkes gennem de digitale teknologier samt, hvordan fremtiden ser ud, når man tager de digitale briller på. 

Efter uddannelsen vil du være rustet til at indgå i en dialog om digitale muligheder og udfordringer både internt i din organisation samt i forhold til dine kunder. Ambitionen er, at du kan tænke digitale prioriteter og aktiviteter ind i en kundeplan, en kategoriplan, en shopper marketingplan eller der, hvor du ellers beskriver dine indsatser rettet mod forbrugerne i butikken.

Uddannelsen er primært målrettet Salgsdirektører, Key Account Managers, Customer Marketing Managers, Shopper Marketing Managers, men du er naturligvis også velkommen til at deltage, hvis du ellers finder uddannelsens indhold relevant i forhold til dine daglige arbejdsopgaver i organisationen.

Vi opfordrer til, at flere medabrejdere fra forskellige arbejdsområder i organisationen deltager, således I får et bredere perspektiv.

Sidste frist for tilmelding er den. 12. juni!

ØVRIGE ARRANGEMENTER