MLDK Årstræf 2020

AFHOLDES DEN: 12/03-2020 - Crowne Plaza

Klimadagsordenen er sat og såvel de nationale som internationale mål er ambitiøse. Forbrugernes indkøbsvaner ændres og kravene til både emballage, produktion og distribution er stadigt stigende. Behovet for og ønsket om at implementere FN’s Verdensmål i hele værdikæden er en realitet.  Hvordan kan og skal vi som branche navigere i den nye dagsorden. MLDK Årstræf har dette som omdrejningspunkt i 2020. Via workshops, inspirerende indlægsholdere og debattører er rammen for en formidabel dag sat. Som altid sluttes dagen af med middag, awardshow hvor branchen hyldes og networking

OBS! Vi har lavet forskellige booking-grupper, da vi gerne vil vide hvor mange, der deltager til de forskellige dele af arrangementet. Deltagerprisen er uafhængig af booking-gruppe.

Pris:
• De første 4 deltagere fra din virksomhed: kr. 2495,-
• Den 5. deltager og derefter - eller ansat i SCM/Logistik: kr. 1495,-
NB! I 2020 gør vi en særlig indsats for at få kollegaer i SCM/Logistik funktioner med på MLDK Årstræf. Udover Supply Chain Program og Award, så betyder det at prisen er kr. 1495,- uafhængig af antal deltagere fra din virksomhed. (SCM funktion definerer vi her som indkøb, produktion, lager, planlægning, logistik og kundeservice)


Booking hotel
Crowne Plaza
Værelserne/prisen er som minimum tilgængelig til 30 dage før arrangementet.
Pris: 1.325,- Inklusiv morgenmad
Booking skal foretages på dette link

 

ØVRIGE ARRANGEMENTER