Corona efter corona - danskernes ændrede brugsvaner under og efter COVID-19

AFHOLDES DEN: 16/04-2021 - Webinar
Få indblik i danskernes brugsvaner under corona og få svar på, hvordan du skal forholde dig til de ændrede forbrugsmønstre som mærkevareleverandør til dette webinar fredag den 16. april kl. 14.00 - 15.00.

Quantic monitorerer løbende dagligvarebranchen og danskernes forbrugeradfærd - og har gjort det i over 5 år. De har speciel fokus på danskernes brug af produkter og kategorier relateret til de danske dagligvarekæder (kædepræferencer m.m.).

Igennem de sidste 12 måneder har de haft mulighed for at følge danskerne ændrede brugsvaner under COVID-19. Med baggrund i disse data samt deres erfaring, giver Quantic et kvalificeret bud på, hvilke faktorer, du som mærkevareleverandør, skal være mest opmærksom på, når Danmark for alvor åbner igen.

Formål og målgruppe
Formålet med webinaret er at skærpe deltagernes bevidsthed, identificere nøglefaktorer og definere handlinger til en fremtid efter COVID-19.

I den sammenhæng vil der blive lagt speciel vægt på, hvordan man som mærkevareleverandør kan imødegå risici og udnytte eventuelle muligheder.

Indhold
Webinaret tager udgangspunkt i nedslag i danskernes forbrugeradfærd, der i større eller mindre grad kommer til at ændre sig. Dette er ændringer, man som mærkevareleverandør bør forholde sig til i sin produktion, salg og markedsføring.

Webinaret gennemføres af Henrik Sørensen, Partner/Quantic. Henrik har mere end 30 års salgs- og marketingerfaring fra Danmark og udlandet, specielt indenfor retail/FMCG. Han har bl.a. undervist i mange år i markedsanalyse som ekstern lektor og fagansvarlig på CBS.

ØVRIGE ARRANGEMENTER