Åbent Netværk

AFHOLDES DEN: 09/06-2022 - Crowne Plaza
Er du interesseret i nedenstående emner, så er du inviteret til Åbent Netværk d. 9. juni fra 12.00 – 15.00 på Crown Plaza.

Det åbne netværksmøde finder sted i forbindelse med MLDK Årstræf 2022. Deltagelse i programmet fra 12.00 -15.00 er gratis, men du skal tilmelde dig her – også selvom du er tilmeldt MLDK Årstræf.

Nedenfor kan du læse kort om programmet:


12.00 – 12.30 
Sandwich, networking og registrering


12.30 – 13.50

  • Velkommen til Åbent Netværk v. Lars Brun, MLDK
  • Hør Jesper Lykke Nielsen, Director Epinion fortælle om danskernes syn på inflationen og hvordan forbrugerne forventer den vil påvirke adfærd. Baseret på undersøgelse blandt 1.000 danskere gennemført i uge 19/20-2022 (dette indlæg erstatter tidligere annonceret indlæg med Quantic)
  • Hvilke kategorier driver tilbudsprisudviklingen og hvad sker der med private labels? Få let adgang til det månedlige forbrugerprisindeks og andre værktøjer til at tracke prisudviklingen – v. Christian Andersen fra CatMan og Claus Nykjær fra Tjek (eTilbudsavis)
  • Introduktion til Eit Food TrustTracker ® Brand Award, og hvorfor forbrugertillid til mærkevarerne er afgørende at måle på v/ Klaus G. Grunert, Professor i Marketing på Aarhus Universitet og Benjamin Heco, Partner hos Heco et al

13.50 – 14.00
Kort pause (her åbnes dørene for andre MLDK medlemmer)


14.00 – 15.00
Herefter går deltagerne ud til de forskellige spor - enten for AFH eller DVH (find mere info i arrangementet for årstræf længere nede).


Tilmelding til Årstræf

Hvis du er tilmeldt MLDK Årstræf, så fortsætter programmet. Vær opmærksom på, at det kræver særskilt tilmelding. Du kan tilmelde dig, se pris og læse mere om programmet, der løbende opdateres, lige her.


15.00 – 15.30
Pause og registrering (kunder og partnere ankommer)


15.30 – 17.30
Branchemødet i overskrifter:

Facilitator: Ole Krohn, journalist og finanskommentator på TV 2 Business.
  • Sustainable Brand Index v/ Erik Elvingsson Hedén, Stifter og adm. direktør i Sustainable Brand Index: Sustainable Brand Index er Europas største undersøgelse af brands baseret på bæredygtighed. De har siden 2011 bedt forbrugerne rate brands med henblik på at skabe indsigter og forståelse, der kan være med til at give os et billede af, hvordan bæredygtighed har betydning for branding, kommunikation og forretningsudvikling. Vi zoomer ind på vores branche, og hvordan forbrugernes forventninger har udviklet sig hen over årene med stifteren og direktøren i Sustainable Brand Index, Erik Elvingsson Hedén.
  • Følges op med paneldebat om bæredygtighed (TBA).
  • Søren Pind kommer forbi og giver sit perspektiv på krigen i Ukraine, økonom Lars Christensen giver status og perspektiv på dansk økonomi og forbrugerøkonomiske elementer, og branchen diskuterer, hvad vi gør, når intet er, som det plejer.
  • Under brancheeventet er der også afstemning til MLDK Awards. Vinderne kåres senere på aftenen.

Tilmeld dig årstræffet her


ØVRIGE ARRANGEMENTER