Firmabiler og ladestandere - fokus på den grønne omstilling medfører nye muligheder og fordele

AFHOLDES DEN: 30/09-2022 - Webinar
På opfordring af vores medlemmer afholder vi dette webinar fredag den 30. september fra kl. 9.00 - 10.00 i samarbejde med PwC.

De seneste år har budt på en række ændringer til reglerne for beskatning af fri bil, hvor formålet primært har været at fremme den grønne omstilling. Samtidig har der været ændringer på resten af skatteområdet (fx afgifter) med det formål at fremme grøn transport, bl.a. med en særlig afgiftsordning for el-ladestandere, som virksomheden etablerer på arbejdspladsen, hos eksterne eller privat ved den enkelte medarbejder.

I lyset af den nuværende situation på energimarkedet, er det særligt relevant at være opmærksom på godtgørelsesmuligheder og fordele, der allerede er i lovgivningen. På webinaret den 30. september vil PwC's eksperter derfor gennemgå reglerne for beskatning af firmabiler samt den skatte-, moms- og afgiftsmæssige behandling af ladestandere.

Webinaret er relevant for virksomheder, der har firmabiler, ladestandere eller overvejer begge dele. Der vil være god lejlighed til at stille spørgsmål til PwC’s eksperter.

ØVRIGE ARRANGEMENTER