Medlemmernes CSR Initiativer

På denne side kan du læse mere om vores medlemmers forbedringer på emballager. Du kan også finde vores emballageguide og læse mere om MLDK’s CSR-konsulentservice.

Bähncke i BIO-plast flasker

Med flasker produceret af 50% BIO-plast kommer Bähncke nu med en mere bæredygtig emballage, som bl.a. er udvundet fra et affaldsprodukt, der stammer fra nordisk fyrretræsproduktion. Læs mere her.

LÆS MERE
1 2


Emballageguide

DagSam – dagligvarebranchens fælles samarbejdsforum der består af kæder, butikker, grossister og MLDK – Mærkevareleverandørerne, har i samarbejde udarbejdet en fælles emballageguide. Den skal sikre, at emballageforbruget minimeres og emballager designes til genanvendelse.

CSR konsulentservice

I MLDK tilbyder vi hjælp til medlemmer, der sidder inde med CSR-spørgsmål. Hvis der ønskes en mere dybdegående rådgivning, udbyder vi også en konsulentservice med Mogens Werge, der har mere end 20 års erfaring i CSR-arbejde for Coop, Dagrofa og Bestseller samt Miljøstyrelsen og andre offentlige myndigheder. Læs mere her eller kontakt Mogens på [email protected]

Har din medlemsvirksomhed et miljøvenligt emballagetiltag, som vi skal kommunikere?

Er du medlem af MLDK og har foretaget en forbedring af emballager i din virksomhed, så hører vi meget gerne fra dig. Kontakt Lisa Larsen på [email protected].