JobPosting

OPSLAG

ANSØGNINGSFRIST: 31/05/2021

Nordic Supply Chain Planner

Haribo Nordics is looking for a Nordic Supply Chain Planner to be the operational planning link between our sourcing site in Faxe, DK, and the Nordic Commercial teams.

LÆS MERE
ANSØGNINGSFRIST: 04/06/2021

Brand Manager

Vi søger en kommercielt orienteret Brand Manager til Conaxess Trade Danmark. Vi forventer, at du har en cand.merc. og gerne i økonomisk markedsføring eller lignende kandidatgrad. Samtidig har du...

LÆS MERE
ANSØGNINGSFRIST: 06/06/2021

Foodjob Nordic søger to Area Managers til FrieslandCampina/Debic

Foodjob Nordic søger to Area Managers til Friesland Campina/Debic – én til Kbh./Nordsjælland og én til Midt- og Nordjylland.

LÆS MERE
ANSØGNINGSFRIST: 02/06/2021

Key Account Manager hos Procter & Gamble

Har du lyst til at arbejde med nogle af verdens største forbruger brands som Gillette, Venus, Always, Head & Shoulders, Braun og Oral-B i et dynamisk, inspirerende og inkluderende arbejdsmiljø? Så...

LÆS MERE
ANSØGNINGSFRIST: 01/07/2021

Key Account Manager

Vi søger en struktureret, energisk, og nysgerrig Key Account Manager til nogle af de stærkeste FMCG-brands på det danske marked.

LÆS MERE
ANSØGNINGSFRIST: 31/05/2021

Key Account Manager - Denmark

Er du den der kan drive udviklingen af nogle af verdens stærkeste og lækreste konfekturebrands sammen med nogle af de største spillere i dansk detailhandel - Så er det måske dig vi søger.

LÆS MERE

MLDK JOBPOSTING

Det får du ved MLDK JobPosting (kun for medlemmer)

MLDK JobPosting er målrettet markedsføring af ledige stillinger, hvor medlemsvirksomhederne får mulighed for at indrykke jobannoncer på MLDK´s hjemmeside og i vores nyhedsbrev. Vort nyhedsbrev når ud til over 1.200 aktive indenfor Dagligvarer og Foodservice.

Ved indrykning af ledig stilling får du:

  • Unik og målrettet branchemarkedsføring af virksomhedens ledige stillinger.
  • 4 ugers visning på vores hjemmeside – min. 2000 visninger.
  • Synlighed i min. 4 nyhedsmails med 1200 modtagere.

Indrykning af jobannoncer er 100% gratis.

Indryk jobannonce

MEDLEMMER

Danmarks kommercielle interessefællesskab for leverandører til Dansk Detailhandel og Away From Home

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Sådan bliver du medlem