AFH uddannelse, salg og marketing

AFHOLDES DEN: 13/08-2019 - Food Innovation House
Efterspørgslen på vores AFH uddannelse for salg og marketing har været stor, og derfor udbyder vi nu for 3. gang uddannelsen.
På uddannelsen får du værktøjer og metoder til, hvordan du kan håndterer en foodservice branche i forandring, så du er rustet til fremtidens branche.

Ønsker du at vide mere, kan du læse mere om uddannelsen her.

Underviser: Ole Hagen, Hagen Consult


Deltagere på sidste uddannelse siger blandt andet:

”Uanset om du er rutineret Foodservice’er eller ej, så får du tilført ny viden og nye metoder. Vi fik blandet andet vigtig viden om markedet og kanalernes opdeling, ideer til motiverende opfølgning på KPI’er samt stærke metoder til eksekvering af kanalstrategier” – Erik Nielsen, Markedschef. Foodservice Kohberg.

”Ole Hagen har med sine erfaringer og viden en god platform at arbejde ud fra, og det synes jeg, vi fik meget gavn af. Blandt andet fik vi indsigt i nye måder at anskue markedet og størrelsen heraf samt indblik i kundens indkøbsadfærd” – Michael Gjesing, Salgschef Foodservice, Orkla Foods.

"Meget relevant uddannelse for beslutningstagere i Foodservice branchen med en god dialog omkring strategier og muligheder i branchen" -Tom Nielsen, National Business Unit Manager, Stryhns.

ØVRIGE KOMPETENCEUDVIKLINGSSEMINARE