AFH uddannelse, salg og marketing

AFHOLDES DEN: 17/06-2019 - Food Innovation House
OBS! Der er ikke flere pladser tilbage på uddannelsen

Efter rigtig stor succes med vores sidste AFH uddannelse inden for salg og marketing, udbyder vi nu uddannelsen endnu engang. 
Foodservice branchen er under konstant forandring, og det kræver nye værktøjer i salgs- og marketingledelsen for at være rustet til fremtidens branche. Derfor får du på denne uddannelse et indblik i disse værktøjer, og hvordan du anvender dem med mest mulig succes.

Ønsker du at vide mere, kan du læse mere om uddannelsen her.

Underviser: Ole Hagen, Hagen Consult

Deltagere på sidste uddannelse siger blandt andet:

”Uanset om du er rutineret Foodservice’er eller ej, så får du tilført ny viden og nye metoder. Vi fik blandet andet vigtig viden om markedet og kanalernes opdeling, ideer til motiverende opfølgning på KPI’er samt stærke metoder til eksekvering af kanalstrategier” – Erik Nielsen, Markedschef. Foodservice Kohberg.

”Ole Hagen har med sine erfaringer og viden en god platform at arbejde ud fra, og det synes jeg, vi fik meget gavn af. Blandt andet fik vi indsigt i nye måder at anskue markedet og størrelsen heraf samt indblik i kundens indkøbsadfærd” – Michael Gjesing, Salgschef Foodservice, Orkla Foods.

"Meget relevant uddannelse for beslutningstagere i Foodservice branchen med en god dialog omkring strategier og muligheder i branchen" -Tom Nielsen, National Business Unit Manager, Stryhns.

ØVRIGE KOMPETENCEUDVIKLINGSSEMINARE