02 MARTS 2020

Glæd dig til et væld af aktiviteter til Foodexpo 2020

TAGS: foodexpo

Grundet COVID-19 virus og regeringens anbefalinger for større forsamlinger over 1.000 deltagere, er Food Expo 2020 udskudt til en endnu ikke fastsat dato senere på året. Se mere information på mch.dk

Foodexpo er branchens faglige mødested for både besøgende og udstillere og tiltrækker en bred vifte af fagfolk inden for Foodservice & Catering, Hotel & Restaurant samt Detailhandel.

Glæd dig til at opleve ti haller med produktnyheder, fagkonkurrencer, trendområder og ikke mindst 550 udstillere - alt sammen krydret med spændende foredrag og aktiviteter, der giver dig ny viden og inspiration.

Glæd dig ...
Besøg Foodexpo og lad dig inspirere af alt det nyeste inden for foodservice, detail, hotel og restaurant. Med 10 haller med omkring 550 udstillere er Foodexpo Nordens største fødevaremesse.

Til Foodexpo 2020 er fagligheden i top, involveringsgraden høj og oplevelsesuniverset større end nogensinde før. Gå derfor ikke glip af tre messedage med foredrag, netværk, nyheder, workshops og trendområder. Vi viser et lille udsnit nedenfor, hvor du også kan se dagsprogrammerne for henholdsvis søndag, mandag og tirsdag.

 

Mandag den 23. marts

Bæredygtig omstilling

Mona Carøe Jensen, Cheføkonoma på Randers Regionshospital vil fortælle om, hvordan de på regionshospitalet har fokus på udnyttelsen af råvarerne, så de stort set ikke har spild i den daglige produktion. Hun vil desuden inspirere til en økologisk omlægning, samt hvordan man ændrer kundernes vaner og laver klimavenlig mad. Endelig kan du høre Mona fortælle, hvordan de i Randers sikrer ernæringen hos patienterne med retter uden kød.

Varighed: 30 minutter
Dato: Mandag d. 23. marts 2020 kl. 13.00-13.30


De største trends, som du skal kende til

Kendskab til de vigtigste trends kan være afgørende for at din idé har mulighed for at blive en succes. Rammer du ved siden af tidsånd og trends kommer du ikke ud over rampen. Rammer du plet med tidsånd og trends, så er der ingen grænser for, hvor langt du kan gå. Men hvilke trends er vigtigst? Og hvilke afspejler tidsånd, værdier, holdning og handlinger mest? Få en konkret og kommerciel præsentation af de vigtigste trends fra trendforsker Louise Byg Kongsholm, ejer af pej gruppen – scandinavian trend institute.

Varighed: 25 minutter
Dato: Mandag d. 23. marts 2020 kl. 13.00-13.25

 


Program tirsdag d. 24. marts


Unilever Food Solutions: En bæredygtig forretningsmodel. Tordis Poulsen, Kommunikations- og bæredygtighedsansvarlig

Hver eneste dag bruger 2,5 mia. mennesker Unilevers produkter. Det drejer sig om en tredjedel af den globale befolkning, der anvender Unileveres varemærker, som f.eks. Lipton, Knorr, Dove og Hellmann.

Kom og hør:

  • Hvordan Unilever har skabt en af verdens mest bæredygtige virksomheder.
  • Hvordan det går med bæredygtighedsplanen som blev lanceret i 2010.
  • Hvordan bæredygtighedsplanen er brudt ned til konkrete og relevant mål.
  • Hvordan Unilever deltog i arbejdet med at udforme Verdensmålene og hvordan vi arbejder med dem i dag.
  • Hvordan Unilever hjælper sine kunder i Foodservice med at blive mere bæredygtige
Varighed: 45 min.
Dato: Tirsdag d. 24. marts kl. 10.00 - 10.45


Mere grønt, mindre kød

I "Holms Samtalekøkken"  kan du se de spændende gæster, som Claus Holm inviteter indenfor i Holms Samtalekøkken. Hver dag er dedikeret til et bestemt tema, som vil blive både debateret, smagt på og snakket om. Lars Aarup, Kommunikations- og Analysechef, Coop kommer den 24. marts og fortæller om hvordan der kan tænkes i mere grønt og mindre kød. 

Varighed: 1 time
Tid: Tirsdag d. 24. marts kl.14.30 - 15.30

Se alle de spændende aktiviteter til Foodexpo 2020 på websitet her.

NYHEDER

MEDLEMMER

Danmarks kommercielle interessefællesskab for leverandører til Dansk Detailhandel og Away From Home

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Sådan bliver du medlem