22 SEPTEMBER 2017

food magasinet vol. 7 - om bæredygtighed, økologi og fremtidens fødevarer

I food magasinet vol. 7 giver vi dig indblik i nogle af de fødevaremæssige udfordringer, vi står over for med den kraftige befolkningsvækst verden over. Vi tager et kig på, hvad bæredygtig mad er og bringer flere eksperters holdninger i spil. Holdninger, der forhåbentlig kan skabe debat og dialog om emnet, så flere tager stilling til, hvor de står i bæredygtighedsligningen.

food magasinet vol. 7 giver dig inspiration til, hvordan du kan arbejde med bæredygtighed i fødevarebranchen. Vi ser på, hvordan bæredygtighed kan tænkes ind i fødevareaftaler, hvordan der arbejdes med bæredygtighed ude i køkkenerne – både på verdens mest bæredygtige restaurant og på en række musikfestivaler – og ser på bæredygtig fødevareemballage. Vi inddrager flere interessante cases og spændende eksperter, og du får indsigt i emnet fra flere vinkler.

Læs foodmagasinet vol 7 her.

INDSIGT

MEDLEMMER

Danmarks kommercielle interessefællesskab for leverandører til Dansk Detailhandel og Away From Home

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Sådan bliver du medlem