07 DECEMBER 2017

food magasinet vol. 8 - om conveniencefood, kvalitet og markedsudvikling

I food magasinet vol. 8 får du indblik i en af de helt store madtrends: conveniencefood. Det er større end aldrig før, og ifølge eksperter har vi kun set toppen af isbjerget. Efterspørgslen er enorm og i alle grene af fødevarebranchen dukker nye løsninger op, som imødekommer danskernes behov for lettilgængelig mad af høj kvalitet.

Magasinet giver dig et indblik i udviklingen af conveniencefood i foodservicebranchen. Du finder artikler med dem, der hver dag står i køkkenerne, dem der udvikler nye produkter, dem der tænker store tanker og lægger strategier for, hvordan conveniencefood kan udfoldes og dem, der har fingeren på pulsen i forhold til danskernes madvaner, og hvordan disse har tæt sammenhæng med den enorme fremgang af conveniencefood.

Link til foodmagasinet vol 8.

INDSIGT

MEDLEMMER

Danmarks kommercielle interessefællesskab for leverandører til Dansk Detailhandel og Away From Home

Som medlem af Mærkevareleverandørerne spiller du en afgørende rolle i foreningens virke. Det er nemlig vores medlemmer, der gennem bestyrelse, udvalg og arbejdsgrupper er med til at udvikle og facilitere vores mange tiltag. Lige nu har vi mere end 110 medlemmer, der alle er væsentlige spillere i Dansk Detailhandel og Away From Home.

Sådan bliver du medlem