Om MLDK

Netværksgrupper

Hos Mærkevareleverandørerne tilbyder vi en række netværksgrupper, som danner rammen for gensidig sparring og erfaringsudveksling for medlemmerne, således at kompetencer styrkes og brancheudfordringer identificeres.

Du vil blive del af en gruppe på 15-20 medlemmer, hvor I mødes 4 gange årligt for at videndele og kaste lys på nogle af de udfordringer, som branchen til tider kan byde på. 

Første mødes afholdes i forbindelse med en kombineret Inspirations- og netværksdag, hvor der om formiddagen vil være spændende, faglige indlæg, hvorefter der afholdes netværksmøder om eftermiddagen. Det næste møde afholdes i forbindelse med en kanalspcifik inspirationsdag (enten Retail eller AFH).
De to resterende møde aftales individuelt i de respektive netværksgrupper, hvor I blandt andet har mulighed for at arrangere et virksomhedsbesøg, booke en interessant indlægsholder mv.

Det formelle

Af hensyn til vores møderegler sammensættes grupperne således branchesammenfald samt direkte konkurrenter undgås. Derudover skal der forud for hvert møde udarbejdes en agenda samt et referart efter mødets afholdelse, hvilket godkendes af vores sekretariat, som også deltager på alle møder. Alle netværksgrupper har naturligvis også en formand.
 

Økonomi

Deltagelse i netværksgrupper er dækket af firmakontingentet uanset antal deltagere. Gruppens øvrige aktiviteter er selvfinansierende.

Ønsker du at høre mere om vores netværksgrupper eller søger optagelse i en af grupperne så kontakt Markedschef, Lars Brun Nielsen på [email protected] eller +45 26 75 07 41.
 

Du kan også hente en oversigt over vores forskellige netværksgrupper lige her.