MLDK Partnere

27 JUNI 2016

FMCG's rolle i discountkæder: Fra strategi til implementering

Discountkæderne spiller en stadig større rolle på detailmarkedet. Men hvordan navigerer man i deres verden? Udnytter deres forskelligheder? Og forvandler viden til strategi, operationelle tiltag og resultater på bundlinjen? Alt det og meget mere bliver du udfordret på, når GfK og Adpassion inviterer til FMCG-formiddagsseminar den 30. august i Vejle.

Discountkæderne buldrer frem i Danmark. De står i dag for over 40 % af markedet for dagligvarer, og alt tyder på at den andel kun vil vokse i de kommende år. Derfor er det afgørende at vide hvordan man navigerer i et fragmenteret discount univers, hvor også discountkæderne skiller sig ud fra hinanden. Tre eksperter giver dig konkret viden om discountkæderne og deler eksempler på, hvordan du bruger den viden, når du lægger din strategi og implementerer den i alle touchpoints på hele kunderejsen.

Brand, kend dine discountkæder

Camilla Vinther, Marketing Manager, GfK
Netto er noget for sig. Det er Fakta også. Og Lidl. Faktisk er alle discountkæderne på det danske marked forskellige – du skal vide hvordan for at lægge den rigtige strategi. Find ud af, hvilke shoppere der handler hvor, hvordan de bruger de enkelte kæder, hvem der er stærkest på hvilke kategorier og meget andet, når Camilla Vinther fra GfK tager os igennem Who, What og How for de discountkæder, du troede, du kendte så godt ...

Vækstlokomotiver: Netto & Rema 1000

Claus Lassen, Sales Director, GfK
Netto og Rema 1000 har de senere år sat dagsordnen i discountsektoren. Men er succesformlen den samme for de 2 kæder? Hypotesen er, at hvis de 2 kæders veje til vækst bygger på forskelligheder, så stiller det forskellige krav til brandleverandørens tilgang og dermed ROI. Hvor er forskellene? Og hvilke muligheder giver det en brand leverandør?

Fra viden til strategi og implementering 
– sådan gør du på discountmarkedet

Trine Lundahl, Client Service Director og konsulent, Reklamebureauet Adpassion
At navigere på discountmarkedet kræver viden. Men hvad gør du, når du har fået den viden? Hvordan konverterer du den til strategi? Og derefter til konkrete operationelle tiltag? Med udgangspunkt i en case for Den Gamle Fabrik fortæller Trine Lundahl fra reklamebureauet Adpassion, hvordan du forvandler viden til strategi og i sidste ende til resultater. Trine Lundahl stiller skarpt på blandt andet produktmiks, prispunkter, positionering og indsalg. Og gennemgår eksempler på konkret eksekvering gennem alle touchpoints på kunderejsen, både før, under og efter, kunden rent faktisk befinder sig i butikken. Eksemplerne omfatter såvel digitale som fysiske medier og åbner for en verden af nye muligheder.

Info

Dato: Tirsdag den 30. august 2016, kl. 8.30-12.00Sted: Hotel Vejlefjord, Sanatorievej 26, 7140 Stouby
Pris: Gratis (950 kr. faktureres ved udeblivelse)

Agenda

08.30-09.00: Registrering og morgenmad
09.00-09.30: Brand, kend dine discountkæder – GfK
09.30-10.15: Vækstlokomotiver: Netto & Rema 1000 – GfK
10.15-10.45: Pause
10.45-11.45: Fra viden til strategi og implementering – Adpassion

11.45-12.00: Spørgsmål og afrunding

Læs mere og tilmeld dig her

 

SENESTE NYT FRA PARTNEREN

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner