MLDK Partnere

11 SEPTEMBER 2018

Færre aviser, færre sider - men flere tilbud

Færre aviser, færre sider, men flere tilbud er konklusionen i den analyse af markedsføringen via tilbudsaviser, som DYI-kæderne har gennemført i 1. halvår af 2018. Det skal dog bemærkes, at der er ekstremt store udsving kæderne imellem, idet Bauhaus, Bygma, Davidsen og Silvan har skruet ned, mens 10-4, Jem&Fix, Stark og XL-Byg har skruet op for sideantallet.

De klassiske byggemarkedsvarer har vundet i andel igen - her er stigningen i antal tilbud 6,6%. Også varegruppen Hus og Hjem øger markant med hele 13,1% - så oftere og oftere ses produkter, som vaskepulver, klude samt tabs til maskinopvask på tilbud i kanalen.

På produktsiden er produkter som gasgrill, træbeskyttelse og ikke mindst robotplæneklipper blandt højdespringerne - sidstnævnte er mere end fordoblet. 

Da tallene kun dækker 1. halvår, er der naturligvis en række forskelle på, hvilke leverandører, der fylder mest sammenlignet med helårstal pga. sæsonudsving.

SENESTE NYT FRA PARTNEREN

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner