MLDK Partnere

05 FEBRUAR 2020

1 avis - 4 formater

Når en digital tilbudsavis skifter format fra en klassisk pdf til en feed baseret løsning, der automatisk tilpasser sig det device brugeren anvender, så åbner der sig et hav af muligheder. Brugeren får en langt mere læsevenlig version, med skarpe billeder, klar tekst og mulighed for oversættelse eller voiceover. Kæden får optimeret sin SEO, effektiviseret produktionen, mulighed for personalisering og at lave live opdateringer af priser og indhold. Leverandøren får optimeret sin produktpræsentation og mulighed for at tilføje ”moving content” eller yderligere produktinformation.

Er der slet ingen ulemper? Indtil videre har vi kun opdaget dem, der er landet i analyseafdelingen. I mange år har det været naturligt at arbejde med effektmålinger i forhold til blandt andet plads og placering i tilbudsavisen - og her venter der en række nye udfordringer som vi arbejder på at løse.

SENESTE NYT FRA PARTNEREN

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner