MLDK Partnere

15 SEPTEMBER 2023

Klar til 2024?

I den seneste stikprøveundersøgelse foretaget i august fra analysebureauet AIM Create svarer 53 pct. nu, at de oftere køber ind efter gode tilbud mod 48 pct. for et år siden. Næsten hver tredje - 32 pct. - svarer nu, at de oftere køber ind i discountbutikker mod 22 pct. for et år siden.

Det har derfor aldrig været mere relevant at have det fulde overblik over dine kunders og konkurrenters kampagner, både når det gælder mærkevarer og PL. Book en gratis online workshop med Insights by Tjek, baseret på data fra eTilbudsavis. Det tager ca. en time og vi tager jer igennem de vigtigste nøgletal og dykker ned i netop jeres kategorier.

Tilbuddet gælder både virksomheder der allerede anvender Insight by Tjek og alle andre medlemmer af MLDK. Skulle du efterfølgende få lyst til selv at prøve kræfter med vores værktøjskasse - så kan I få en gratis prøveperiode i forlængelse af workshoppen.

Book jeres workshop allerede i dag hos : Claus Nykjær - [email protected] - +45 26 750 740

SENESTE NYT FRA PARTNEREN

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner