MLDK Partnere

RelationMedia A/S

www.relationmedia.dk

Hos RelationMedia A/S er vores tre afdelinger, Relevant, Promotion og Fieldservice, specialister i at øge kendskabet til dine produkter og skabe den bedst mulige oplevelse for kunderne i butikkerne.
Over 57% af kunderne i dagligvarebutikkerne værdsætter, at de kan smage produkterne inden køb og knap halvdelen af forbrugerne ændrer mening om et planlagt køb, når de er i butikken.

Skal dine produkter markedsføres dér, hvor din målgruppe befinder sig?

Relevant skaber konceptuelle og kreative løsninger med dit brand og produkt i centrum, herunder eventmarketing og oplevelser. Viften af kanaler er bred, og der er uendelige muligheder for at dække netop din målgruppes behov. Det vigtigste er, at kommunikationen omkring dit brand er relevant – for brand og målgruppe.

Sørger du for, at dit brand er tilstede, når valget tages?

I Promotion arbejdes der hele tiden på at løfte salgstallene og give kunderne en bedre oplevelse, når de er i butikken.

Når kundeoplevelsen forbedres med 10%, øges det økonomiske resultat med 5%. Hos Fieldservice foretages der dataindsamling og mystery shopping for at optimere salgstallene og kundeoplevelsen i butikkerne.

Herudover står afdelingen for at merche, så dine varer altid er repræsenteret godt i butikken.

Besøg partnerens website

SENESTE NYT FRA PARTNEREN

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner