MLDK Partnere

Mediapoint

www.mediapoint.dk

Mediapoint er leverandør af digitale webløsninger, mobile applikationer til iPhone samt Android formaterne, og tilbyder digital rådgivning inden for kreation af nye markedsføringsplatforme, som bidrager til at skabe værdi for virksomheder og hjælper vores kunder med at opnå større synlighed omkring deres virksomhed og produkt på markedet.

Siden Mediapoints etablering i 2005 har vi udarbejdet løsninger for både danske såvel som udenlandske kunder. Vi gør meget ud af at have fingeren på pulsen inden for det der rører sig i vores område for ekspertise, så vores kunder kan få en optimal rådgivning, hvor behovet er opstået.

Vi differentierer os i forhold til andre med udgangspunkt i vores forretningsbaserede tilgang til, hvordan vi skræddersyer vores løsninger så de passer til behovet for den enkelte virksomhed. Vi fokuserer i alle sammenhænge på, hvordan løsningen afspejler vores kunders forretning samt, hvordan vi med løsningen kan skabe værdi for både jeres virksomhed og dermed også for jeres kunder.

Vores mål er, at vi med vores skræddersyede løsninger bidrager til et positivt resultat, der kan måles på bundlinjen.


Kontakt os i dag for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe jeres virksomhed gennem anvendelse af de digitale medier både kreativt, professionelt og forretningsorienteret.

Besøg partnerens website

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner