MLDK Partnere

Tjek

etilbudsavis.dk

Digitale tilbudsaviser og tilbud

Tjek står bag eTilbudsavis, en af Danmarks mest populære apps med +2 mio. downloads. Over 2 milliarder sider i tilbudsaviserne blev i 2018 læst via app'en og mere end ½ mio. danskere benytter app'en månedligt.

Tilbudsavisen har været en integreret del af dansk detailhandel i årtier og har overlevet, trods mange spådomme om det modsatte. I disse år sker der en kraftig forandring, der åbner op for helt nye muligheder for såvel detailkæderne som deres leverandører.

Der har i de seneste år været en kraftig vækst i antallet af folk, der vælger at læse tilbudsavisen digitalt, og derfor sker der nu også store ændringer i formatet for tilbudsavisen, idet detailkæderne i stadig stigende grad satser på digital distribution som den primære distributionsform.

Tjek lancerer derfor en modulopbygget værktøjskasse, der kan sikre opfølgning på udviklingen i de trykte tilbudsaviser med basisfunktioner som arkiv og søgefunktion og levere viden om den digitale tilbudsavis
Vil du med på den digitale rejse for tilbudsaviser og tilbud, så kontakt os

Besøg partnerens website

SENESTE NYT FRA PARTNEREN

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner