MLDK Partnere

Food Innovation House

http://www.foodinnovationhouse.dk/

Tæt på kunder og virkelighed

Food innovation House er stedet, hvor innovation, forretningsudvikling og netværk udvikles på tværs af virksomheder, fagområder og specialviden, for at danske fødevarevirksomheder kan klare sig i den globale konkurrence. Det sker med fokus på globale trends som convenience food, sundhed og bæredygtighed. Trends, der spiller en væsentlig rolle på et stærkt konkurrencepræget marked.

Omkring 80 % af alle nyintroducerede fødevarer er væk fra hylderne efter det første år. Food Innovation House tilbyder derfor bl.a. koncepttest, forbrugerundersøgelser og på sigt eyetracking. Hertil har huset egen forbrugerdatabase og et taste lab til gennemførsel af forbrugertest - smag, konsistens, mærke/brand, emballage, købsintention m.v. Derudover tilbydes forløb i udviklingskøkken, udviklingsbageri, demo- restaurant og demo-supermarked – alle sammen rum, der kan bruges til produktudvikling, analyser af købsadfærd, kategori, teambuilding o.m.m.

Food Innovation House har kontor-, partner- og iværksætterfaciliteter, konference- og mødelokaler, eget køkken og kantine med plads til 150 personer og afholder løbende et væld af arrangementer, bl.a.:
• Fysisk hjemsted for Danmarks største fødevarenetværk ”Fødevareklubben” med 350 medlemmer og en lang række arrangementer og      konferencer i løbet af året.
• Forankring af ”Madværket” med 61 små lokale producenter med forskellige projekter
• Mini-fødevaremesser, konferencer og workshops med relevante temaer
• Salgsmøder for danske og udenlandske kunder/interessenter
• Workshops for sund mad til institutioner, skoler, ældre, haller o.m.m.
• Totaloplevelses-events for det perfekte værtskab for restauranter m.v.
• Forretningsudvikling og eksport arrangementer
• Innovationsworkshops i kreative lokaler med smagsoplevelser i tilkøb af viden
• Fødevaretrends, emballage, smag, sikkerhed, bæredygtig, sundhedsarrangementer

Kontakt os for et uforpligtende møde og læs mere på www.foodinnovationhouse.dk Besøg partnerens website

Din virksomhed som partner?

Styrk din synlighed overfor FMCG Branchen. Få en unik markedsføringsplatform overfor MLDK's medlemmer.

Kunne du tænke dig at blive tilmeldt MLDK's partnernetværk og blive eksponeret for vores medlemmer med din virksomheds kompetencer?

Sådan bliver du partner